Lyst til lun og lækker morgengrød? Så bliver det ikke lettere end denne opgraderede havregrød med lakrids, mandler og tranebær!

Du har grøden klar til servering på ca. 5 minutter – så selv på en travl hverdagsmorgen, har du tid til at forkæle dig selv.

Har du lyst til en lettere version, kan du også vælge vand i stedet for mælk.

Opskrift

2 personer
2 dl havregryn (eller grødblanding)
4 dl mælk
1 knivspids salt
0,5-1 dl tørrede tranebær
0,5-1 dl grofthakkede mandler
lakridspulver
kanel

  • Kog havregryn, salt og mælk sammen, og skru ned for varmen, når grøden har den ønskede konsistens.
  • Rør tranebær og hakkede mandler i, og servér grøden med lakridspulver og kanel på toppen.
  • Hvis du vil gøre det mere dessertagtigt, kan du også komme hakket sød lakrids i.

Opskrift fra opskriftskort fra Lakrids by Bülow.

jfsdlfs

sdfjæsfh

Lækker lakridsgrød

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *