Muffins med salmiaklakridslikør – lyder det måske ikke godt? Jo, det gør! Og denne opskrift giver nogle saftige og smagfulde muffins med en lækker kakaosmag og et skønt touch af saltlakrids i både muffins og smørcreme.

Opskriften er inspireret af @sarahs.cakesandsweets.

Opskrift – 12 cupcakes

Muffins
150 gram mel
50 gram kakaopulver
200 gram sukker
2 æg
80 ml salmiaklakridslikør
100 ml sødmælk
90 gram smør
1,2 tsk bagepulver

Smørcreme
250 gram blødt smør
270 gram flormelis
8 spsk. salmiaklakridslikør

Pynt
Lakridskrymmel

  • Pisk æggene grundigt med sukkeret.
  • Smelt smørret, og hæld det i blandingen.
  • Bland bagepulver, mel og kakaopulver, og rør det i skiftevis med mælk.
  • Rør dejen glat, og rør lakridslikøren i til sidst.
  • Hæld dejen i forme, og bag kagerne i midten af ovnen i ca. 20 minutter ved 175 grader.
  • Tag kagerne ud af formene, og lad dem køle af på en rist.
  • Imens kan du røre det stuevarme smør med flormelis og likør, til det er blødt.
  • Pynt de afkølede muffins med smørcremen og krymmel og servér.
Saftige muffins med lakridslikør

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *