En skøn sprød og syrlig salat med diskret lakridstouch fra fennikel og lakridsdild (også kaldet bronzefennikel). Dressingen tilføjer lidt bid på grund af dijonsennepen.

Salaten er hurtigt at trylle frem – det, der tager længst tid, er faktisk at skære fennikelen.

Opskrift

Salat
1 fennikel
1 æble
Saft af 0,5 citron

Dressing
0,5 dl Miracle Whip
0,5 spsk. dijonsennep
Salt og peber

Pynt
Lakridsdild (bronzefennikel) eller anden dild

  • Snit fennikel i tynde skiver, evt. på et mandolinjern. Hvis de yderste lag er grove eller grimme, så skær dem væk.
  • Skær æblet i tynde skiver, og vend det med fennikel og citronsaft.
  • Rør herefter Miracle Whip med sennep, og smag til med salt og peber.
  • Bland dressingen i salaten, og pynt med masser af klippet dild.
  • Servér alene med godt brød eller til kødretter.

Inspiration fra coop.dk/opskrifter

Fennikelsalat med sprøde æbler og lakridsdild

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *