Er du vil med P-tærter? Så prøv denne opgraderede version med lakrids!
Tærterne er lavet med mini-skumfiduser, saltede peanuts, mørk chokolade og lakridsgranulat.
Tærterne er lækre at tygge med peanuts og let modstand fra skumfiduser plus knas fra lakridsgranulat. Smagen af lakrids kommer især i eftersmagen.
De smelter let mellem fingrene, så det er en god idé at lave dem i mundrette stykker.
Man kan selvfølgelig også bruge mørk lakrids med chokolade i stedet for selv at komme granulat i. Og granulatet kan erstattes med lakridspulver.
Ingredienser
- 75 gram saltede peanuts
- 100 gram miniskumfiduser
- 150 gram mørk chokolade (75 %)
- 3 tsk. lakridsgranulat eller -pulver
- 0,5 tsk. vaniljesukker
- Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovn.
- Bland skumfiduser og peanuts i en skål.
- Hæld chokoladen over og tilsæt lakridsgranulat og vaniljesukker.
- Læg massen med en ske på bagepapir, og form den til flade tærter.
- Sæt skumtærterne i køleskabet et par timer, og så er de klar til servering.
- Hvis du ikke kan få miniskumfiduser, kan du også købe almindelige skumfiduser, som du klipper i mindre stykker.
Opskriften er inspireret af louisesmadblog.dk.
Skumtærter med lakrids