Skal du servere en virkelig lækker kage, som næsten har konditorkvalitet, og har du ikke særlig god tid, så prøv dig med disse luksushorn med nøddecreme og lakridsgranulat.

Hornene er superlette at gå til, for til dem skal du bruge færdiglavet croissantdej. Cremen er næsten lige så let – du pisker flødeskum og blander det forsigtigt med nøddecreme. Jeg har brugt italiensk gianduja, som er virkelig lækker, men du kan også bruge Nutella eller tilsvarende.

Fyldet smager himmelsk og kagerne får en diskret lakridssmag, men den kan der selvfølgelig skrues op for, hvis du tilsætter mere lakrids.

Opskrift

6 horn

Horn
1 dåse croissantdej

Nøddecreme
2 dl piskefløde
1 spsk. nøddecreme (fx gianduja)

Pynt
flormelis
vand
lakridsgranulat
hakkede hasselnødder

  • Rul croissantstykkerne til horn, og bag dem efter forskriften på pakken. Lad hornene køle af.
  • Pisk fløden, den må gerne være let stiv, og bland forsigtigt nøddecremen i. Smag til med mere nøddecreme, hvis du synes, smagen er for svag.
  • Skær hornene over, og smør nøddecreme på bunden. Drys med lakridsgranulat efter smag, og læg toppen på.
  • Bland flormelis og vand til glasur, smør glasur på hornene, og pynt med lakridsgranulat og hakkede nødder.
Luksushorn med nøddecreme og lakridsgranulat

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *