Verdens letteste og måske lækreste snack: saltmandler med en let smag af lakrids. Mandlerne bliver lækkert sprøde og fungerer perfekt til den lille lækkersult eller til et glas vin før maden.

Du skal kun bruge mandler, koglende vand og salt. For at få den diskrete lakridssmag frem, bruger jeg lakridssalt, og på billedet nedenfor kan du se nogle af de forskellige producenter af lakridssalt.

Jeg har ikke selv prøvet, men jeg tænker også, man kan få et godt resultat ved at tilsætte lakridsgranulat eller lakridspulver til det kogende vand sammen med saltet, hvis man ikke har lakridssalt.

Opskrift

200 gram mandler
3 spsk. salt
1 spsk. lakridssalt
2 dl vand

  • Kog vandet og opløs saltet i vandet.
  • Hæld mandlerne i en skål og hæld vandet over.
  • Lad mandlerne stå i vandet i ca. 20 minutter. Rør rundt engang i mellem.
  • Bag mandlerne i midten af ovnen i ca. 20 minutter ved 150 grader.

Saltmandler med lakrids

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *