Denne dadelkonfekt er julet med frisk appelsin og kardemomme og sødme fra lakridsen. Den er perfekt til jul, men den kan selvfølgelig også sagtens nydes resten af året.
Smagen er på én gang krydret, sød og frisk.
Opskrift
125 gram dadler uden sten
0,5 tsk. revet økologisk appelsinskræl
1 dl cashewnødder
1 tsk. lakridspulver
1 knsp. stødt kardemomme
- Opblød dadlerne i vand i 10 minutter.
- Hæld vandet fra.
- Kør alle ingredienserne i en minihakker eller blender til en blød masse.
- Tril massen til kugler eller til en stang.
- Rul kugler eller stang i kokos, krymmel, eller hvad du nu lan lide.
- Opbevar dadelkonfekten i køleskab. Du kan også fryse den og tage det eller de stykker op, som du skal bruge.
Inspiration fra gigtoglivsstil.dk
gigtoglivsstil.dk
Julet dadelkonfekt med lakrids og appelsin