Lyst til lun og lækker morgengrød? Så bliver det ikke lettere end denne opgraderede havregrød med lakrids, mandler og tranebær!
Du har grøden klar til servering på ca. 5 minutter – så selv på en travl hverdagsmorgen, har du tid til at forkæle dig selv.
Har du lyst til en lettere version, kan du også vælge vand i stedet for mælk.
Opskrift
2 personer
2 dl havregryn (eller grødblanding)
4 dl mælk
1 knivspids salt
0,5-1 dl tørrede tranebær
0,5-1 dl grofthakkede mandler
lakridspulver
kanel
- Kog havregryn, salt og mælk sammen, og skru ned for varmen, når grøden har den ønskede konsistens.
- Rør tranebær og hakkede mandler i, og servér grøden med lakridspulver og kanel på toppen.
- Hvis du vil gøre det mere dessertagtigt, kan du også komme hakket sød lakrids i.
Opskrift fra opskriftskort fra Lakrids by Bülow.
jfsdlfs
sdfjæsfh
Lækker lakridsgrød