Når solen skinner, og man rykker udenfor, er det altid skønt med iskaffe. Men nogle gange trænger man jo til lidt afveksling, og hvorfor ikke prøve en Dalgonakaffe med lakrids?
Det er som en helt lille dessert med et diskret touch af lakrids. Og det gør det jo ikke mindre skønt, at det nærmest er lavet hurtigere, end man kan sige Dalgona lakridskaffe.
Opskrift
2 små glas
1 spsk. pulverkaffe
1 spsk. sukker
1 tsk. lakridspulver
1 spsk. kogende vand
2 dl mælk
4 isterninger
- Bland pulverkaffe, sukker, lakridspulver og kogende vand i en skål, og pisk det med en stav- eller håndmixer i cirka 2 minutter, til det er en tyk, cremet skum.
- Hæld mælk og isterninger i to små glas, og fordel cremen på toppen.
- Servér med teske, så man kan røre cremen ud i mælken.
Dalgona lakridskaffe